top of page

Fysiotherapie

Bewegen is erg belangrijk, maar niet vanzelfsprekend. Soms heb je last van een blessure of andere klachten waardoor je niet meer kunt bewegen zoals je gewend bent. Fysiotherapie voorkomt, verhelpt en vermindert lichamelijke klachten en zorgt dat jij optimaal kunt (blijven) bewegen!

 

In het Sport Atelier bieden wij ook fysiotherapie aan. Naast een behandel kamer hebben wij ook een privé sportruimte (ca. 100m2) waar wij oefening kunnen doen. Ook wanneer u geen blessure of klachten heeft kan fysiotherapie, en oefeningen in onze sportruimte belangrijk zijn om uw spieren te versterken en zo juist klachten te voorkomen.  

 

  • Behandeling blessures aan spieren en gewrichten

  • Therapie gericht op preventie en/of herstel van blessures

  • Training voor mensen die sporten willen oppakken of bepaalde doelen willen bereiken (marathon lopen)

  • Fysiotherapie ook voor kwetsbare doelgroepen, zoals ouderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van een therapie

 

 

Heb je last van blessures of andere klachten, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Of wil je graag het sporten oppakken, maar weet je niet hoe je het beste te werk kunt gaan, of ben je een fanatieke sporter met bepaald doel (een marathon lopen), dan kun je ook bij ons terecht voor begeleiding en advies op maat. 

sportatelier-moserstraat-eighty8things-h
sportatelier-moserstraat-eighty8things-h
sportatelier-moserstraat-eighty8things-h
bottom of page